Vyhľadávanie

Dražba spoluvlastníckeho podielu o veľkosti 1/2 na rodinnom dome v Žiline, k.ú. Bytčica

Najnižšie podanie: 98 400 €
Žilina - Bytčica , Žilina
pridať k obľúbeným

Contact Me

Vyžiadať info

Výsledky vyhľadávania
Najnižšie podanie: 98 400 €
Číslo dražby: 142024
Dátum a čas konania dražby: 03.09.2024 o 11:00 hod.
Dražobná zábezpeka: 10 000 €
Cena stanovená znaleckým posudkom: 98 400 €
1. obhliadka predmetu dražby: 16.08.2024 o 10.30 hod.
2. obhliadka predmetu dražby: 19.08.2024 o 10.30 hod.
Kolo dražby: 1. kolo dražby
Miesto konania dražby: Hotel Slovakia Žilina, Antona Bernoláka 3231/2A, 010 01 Žilina, banketová miestnosť 1. poschodie
Oznámenie o dražbe: Stiahnuť prílohu
Znalecký posudok: Stiahnuť prílohu
Výpis Listu vlastníctva: Stiahnuť prílohu

Popis predmetu

Predmetom dražby je súbor nehnuteľností, evidovaných Okresným úradom Žilina, katastrálny odbor, zapísané na LV č. 586  , k.ú. Bytčica, obec Žilina, okres Žilina  a to:

 

Parcely registra „C“ evidované na katastrálnej mape:

parcelné číslo výmera v m2 druh pozemku Spoluvlastnícky podiel
879 261 Zastavaná plocha a nádvorie 1/2
880/1 141 Záhrada 1/2

 

Stavba postavená na pozemku parcely registra „C“

súpisné číslo na parcele číslo popis stavby Spoluvlastnícky podiel
539 879 DOM 1/2

 

a

 

Nehnuteľnosti nezapísané na liste vlastníctva:

 

Stavba postavená na pozemku parcely registra „C“

súpisné číslo na parcele číslo popis stavby Spoluvlastnícky podiel
879 Dvojgaráž 1/2

 

(ďalej spolu len ako  „ predmet dražby“) .

Predmet dražby sa draží ako „stojí a leží“.

 

Súčasťou predmetu dražby je aj príslušenstvo predmetu dražby, ktoré sa nezapisuje na list vlastníctva, avšak svojím charakterom tvorí príslušenstvo hlavnej veci.

 

Dom sa nachádza na ul. Bystrickej ako časť dvojdomu v katastrálnom území Žilina-Bytčica. Osadený Je v rovinatom teréne v súvislej zástavbe ostatných domov. Prístupný je po miestnej komunikácii a je napojený na inžinierske siete. Rodinný dom je čiastočne podpivničený s dvomi murovanými nadzemnými podlažiami a prekrytý je plochou strechou so živičnou krytinou. Objekt je založený na základových betónových pásoch a suterénne murivo je odizolované zvislou a vodorovnou izoláciou proti zemnej vlhkosti, zvislé nosné konštrukcie sú murované, stropné konštrukcie sú zo železobetónu s rovným podhľadom, strešná konštrukcia je jednoplášťová, klampiarske prvky sú vyhotovené, vonkajšie omietky sú brizolitové, vnútorné omietky sú vápenné hladké.

V podzemnom podlaží sa nachádza priestor garáže. chodba, schodisko, práčovňa a skladové priestory. Podlahy sú z cementového poteru, elektroinštalácia je svetelná a motorická, okná drevene zdvojené, dvere drevené hladké, obklady sú keramické. V kotolni sa nachádza nový kotol na plynné palivo. V práčovni je vaňa, umývadlo, sprchový kút, keramická dlažba a keramický obklad. Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádza vstupná chodba, zádverie, schodisko, hala a kuchyňa s komorou. Terasa je zakrytá. Podlahy sú drevené, okná drevené zdvojené, dvere drevené dyhované, radiátory liatinové, dlažby a obklady keramické, elektroinštalácia svetelná. Omietky hladké vápenné. V kuchyni je nová kuchynská linka, plynový sporák a elektrická rúra. V kuchynskej linke je zabudovaná umývačka riadu. Na 1.NP je WC s umývadlom ,keramická dlažba a keramický obklad. V druhom nadzemnom podlaží sa nachádza chodba, schodisko ,kúpeľňa, WC a obytné priestory. Podlahy sú keramické, okná drevené zdvojené, dvere drevené dyhované, elektroinštalácia je svetelná. V kúpeľni je 2 x umývadlo, vaňa, WC. V kúpeľni je keramická dlažba a keramický obklad. Stavba bola skolaudovaná v roku 1989 je udržiavaná.

Dvojgaráž je postavená na parc.č.879 na ulici Bystrickej v katastrálnom území Žilina-Bytčica. Osadená je v rovinatom teréne zo strany verejnej komunikácie. Postavená bola y r.2005.Stavba je napojená na inžinierske siete a to elektriku. Osadená je na betónových základových pásoch, zvislé konštrukcie sú murované Strešná konštrukcia je nízka sedlová s krytinou z bitúmenových pásov, nachádzajú sa tu dve parkovacie státia pre osobné automobily. Omietky sú vápenné hladké, podlahy sú z betónovej mazaniny, elektroinštalácia je svetelná a motorická, dvere sú výklopné s drevenou výplňou. Stavba nie je zapísaná na liste vlastníctva.

Príslušenstvo: Drobná stavba – prestrešená terasa, oplotenie, prípojka kanalizácie, plynová prípojka, elektrická prípojka, vodovodná prípojka, spevnená plocha – dlaždená, spevnená plocha, oporný múr,

Adresa: Žilina - Bytčica
Mesto:
Zip: 010 09

Porovnať